Overview

The staff room was briefed to look like a high street coffee shop with restrictive access limited to staff only.

By utilising the space a balance was achieved between style and providing better facilities to the teachers for their return to the site.

Recent Work

Dentist Reception Area

Dentist Reception Area

Overview Working alongside a project manager, the design process included a full CAD space plan to ensure the space was being optimised to a high standard. With a tight timescales and a challenging installation process due to the location, new clean and high-quality...

Primary School Teacher Wall

Primary School Teacher Wall

Watch our time-lapse video for this installation process and click the images below to see the full-size versions.Overview The design brief: create a functional teacher wall equipped with up-to-date technology, ample storage, sink facilities, a whiteboard, and the...

Share This